понеділок, 3 жовтня 2016 р.

"Твоя бібліотека чекає на тебе" - день відчинених дверей

                     29 вересня в дитячій бібліотеці відбулося свято відчинених дверей «Твоя бібліотека чекає на тебе". Протягом дня відбувалися цікаві заходи і до бібліотеки приходили гості, читачі та користувачі.
       
                Почався день відчинених дверей з екскурсії  до бібліотеки «Одного разу в книжковому царстві» для вихованців підготовчої групи НВК №7 «Вербиченька».  Завідуюча філією Рябовол О.І.  привітала учасників заходу, розповіла малюкам  про діяльність бібліотеки. Цікавим для маленьких відвідувачів стало привітання від Добрика, який нещодавно поселився у коридорі дитячої бібліотеки.

Потім бібліотекар відділу обслуговування Нечаєва-Боєва Н.О.  в цікавій ігровій формі розповіла дітлахам про правила користування бібліотекою, які відділи і книги живуть в книжковому царстві. Дуже коротенька казочка про те, як створилася бібліотека взагалі, стала несподіванкою для дорослих.

                Протягом заходу лунали вірші про важливість читання, демонструвалися мультфільми про читання та книгу, розглядалися нові гарно ілюстровані казкові видання.
                Для учнів 1-а класу НВК №1 бібліотекарі підготували казкову подорож за творами І.Я.Франка«Коли всі звірі говорили». Заздалегідь ми попросили класного керівника Рудь І.М. прочитати разом з дітьми казки видатного Каменяра. Так що, відповісти на запитання вікторини, кросворду для учнів не було важко. Бібліотекар Бурлакова Ю.О. підготувала цікаву доповідь про творчість Івана Яковича, повідомила дітям про цікаві факти з написання казок про тварин.
                                         
                Майстер - клас з виготовлення закладок для своїх улюблених книжок провела Нечаєва-Боєва Н.О.  Діткам весело було нанизувати намистинки на красиві та яскраві стрічки. Всі виготовлені закладки були подарені учням. Хлопчаки та дівчатка щасливі пішли з бібліотеки і на згадку про день відчинених дверей сфотографувалися біля кованої книги.


        Протягом всього дня бібліотекарі розповідали про роботу книгозбірні, демонстрували свої таланти на виставках поробок "Любить. Творіть. Благодарить".. Активно роздавали візитівки та запрошували стати постійними читачами.
        В 14-00 до бібліотеки завітали почесні гості, друзі бібліотеки на свято «Бібліотека запрошує друзів», який організувала завідуюча філією. Свято відбулося у форматі бенефіс читача і говорити про нього потрібно окремо. Дуже сподіваємось, що не дивлячись на те, що погода була не сонячна – в бібліотеці  протягом всього дня було тепло та затишно. 

Немає коментарів:

Дописати коментар