четвер, 13 жовтня 2016 р.

"Свято доблесті та честі"

Сьогодні в дитячій бібліотеці м. Добропілля відбувся захід, присвячений  Дню захисників Вітчизни «Свято доблесті та честі». На нього завітали вихованці З-Б класу НВК №7 «Вербиченька» на чолі з класним керівником Арісмятовою Ларисою Михайлівною, а також працівники Добропільського відділення поліції Мурашко Юлія Володимирівна та Купцов Денис Олександрович.
     

         Бібліотекарі познайомили дітей з історією українського козацтва, його славними традиціями. Зауважили на те, що не даремно саме 14 жовтня в день українського козацтва ми тепер святкуємо День захисників Вітчизни.
Гарним супроводом свята стала пісня та кліп про вже сучасних козаків – наших захисників, бійців збройних сил.

Потім слово надали нашим гостям. Працівники доблесної поліції  стоять на стражі спокою жителів міста і в будь яку хвилину готові зі зброєю в руках захищати нашу країну. Юлія Володимирівна познайомила діточок з обов’язками, які виконують наші поліціанти. Розповіла про те, як потрібно вести себе під час знаходження незнайомих предметів. Привела приклади, за які діти несуть покарання. Питань до неї у дітей було дуже багато.


І на згадку про зустріч – фото на пам'ять. 

Дуже дякуємо нашим гостям за зустріч та цікаву розповідь про буденне життя наших захисників!!! Домовилися зустрітися це.

Немає коментарів:

Дописати коментар