вівторок, 25 жовтня 2016 р.

Творча зустріч у ОШ №19

Останнім часом в нашому житті так мало світлих та радісних моментів. І коли нам, бібліотечним працівникам, вдається організувати та провести цікаву зустріч – для нас це і є таким радісним моментом.
Сьогодні в стінах рідної загальноосвітньої школи  №19 з ініціативи Сергєєвої Людмили Федорівни  відбулася творча зустріч «Мотиви рідного поля»  бібліотекарів та поетів Добропільщини з учнями 8-а класу  (класний керівник – Кутня Олена Володимирівна). Захід відбувся в рамках місячника пропагування бібліотеки та читання.


Завідуюча дитячою бібліотекою Рябовол О.І.  та методист Добропільської міської ЦБС Супрядкіна О.Г. підготували  урок-презентацію  «Мотиви доброго  поля». Оксана Іванівна розповіла про любов до свого рідного краю, про те, звідки черпають натхнення поети Добропілля для своїх ліричних творів. Сподобався всім присутнім ролик Антона Ставицького «Добропілля», який викликав гордість за наше маленьке шахтарське містечко.   Звернула увагу на  виставку-огляд за поетичними збірками «Знайомтесь: гордість міста – творча еліта».

З роботою клубу «Крила надії» познайомила дітей Ольга Геннадіївна. Вона розповіла про довгі роки життя і розквіту «Крил…», про його учасників. Огляд творчості поетів теж був цікавим та змістовним. Вона акцентувала увагу на тих поетів, хто прославляв свій рідний край, чиї вірші присвячені нашому Доброму полю. А потім Ольга Геннадіївна передала слово молодій та гарній жінці, а також чудовій поетесі з м. Білозерська Бородіній О.Ю.


Оксана Юріївна презентувала  нову поетичну збірку білозерських поетів «Прикосновение», продекламувала свої чудові вірші. За що отримала бурні оплески. На завершення зустрічі бібліотекарі запросили учасників творчої зустрічі - директора ОШ №19 Жук Л.А., вчителів та  учнів відвідати центральну міську та дитячу бібліотеки, які пропонують громаді міста ще безліч цікавих та змістовних заходів.
Про це також - http://dobro-biblio.ucoz.ru/blog/motivi_ridnogo_polja/2016-10-25-113

Немає коментарів:

Дописати коментар