понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Перший раз до бібліотеки

28 жовтня на зустріч з бібліотекою та бібліотекарями завітали учні 2 класу школи-інтернату  разом з класним керівником Шатуновою Т.Ю, вихователем Кіріченко О.Ю. та завідуючою шкільною бібліотекою Папето І.О.

Діти відвідали бібліотеку вперше. Тому бібліотекарі постаралися, щоб ця зустріч була цікавою, веселою та змістовною. Розповідь про бібліотечне життя розпочалася зі знайомства з Добриком, який зовсім нещодавно оселився в приміщенні дитячої бібліотеки і активно закликає відвідати і почати гарну книгу.



Потім учні познайомилися з відділами бібліотеки, з виставками та інсталяціями. Завідуюча філією запропонувала познайомитися і розказати, чи є у кожного з присутніх улюблена книга і відповісти на питання, чи читають хлопці та дівчати книги разом з дорослими.


Бібліотекар Нечаєва-Боєва Н.О. познайомила дітей з тяжким процесом виготовлення кожної книги (розповідь супроводжувалася відео презентацією). А на останок всі подивилися новий цікавий мультфільм «Літаючи книги містера Морріса Лессмора». 

Немає коментарів:

Дописати коментар