середу, 28 вересня 2016 р.

Твоя бібліотека - поруч!

 27 вересня, працівники дитячої бібліотеки-філії №5 провели піар акцію під назвою «Твоя бібліотека –поруч»  у центрі  міста та школах  - інтернаті та НВК №4. Головна мета – залучення до бібліотеки нових читачів.

В маленькому містечку , якщо ти працюєш на одному місці значну кількість часу та ще в публічному закладі – багато громадян знають працівників бібліотеки  в обличчя. Ось тільки де вона знаходиться  - мало хто знає. Тому ми активно розповсюджували візитівки, запрошували на свято – день відчинених дверей.


Особлива категорія – діти. Ми побували в багатьох класах, поспілкувалися з вчителями. Не могли не відвідати свій улюблений 7-а  школи-інтернату. Що хочеться зауважити ? Наші дітлахи мало читають. На питання, яка твоя улюблена книга , діти розгублювалися і не могли відповісти. І знову зробили висновок – потрібно активно займатися пропагуванням читання серед батьків учнів молодших класів, бо все починається з сімї.

А на при кінці робочого дня до нас завітав заступник міського голови Галицький Олексій Анатолійович. Поспілкувався з відвідувачами інтернет центру, наголосив на те, що дітей потрібно більше залучати до читання, бо вони практично не читають, а весь вільний від занять час сидять за своїми гаджетами. І ми з ним згодні.

День пройшов у піднятому настрої. Мету, яку ставили перед собою бібліотекарі, виконано. Попереду ще багато цікавої роботи!

Немає коментарів:

Дописати коментар