четвер, 11 червня 2015 р.

Школа рукоділля - "Хоббі територія"

   Настала пора літніх канікул. В нашій дитячій бібліотеці-філії розпочала роботу  цільова програма в підтримку читання - «Літо в бібліотеці - свято щодня». Ми вже анонсували проведення заходів на  сайті бібліотеки. Пройшла перша неділя червня і працівники готові відрапортувати про свою роботу за даною програмою.
3 червня до бібліотеки завітали вихованці літнього табору НВК №7 «Вербиченька» на чолі з Лейбою В.П. Ще заздалегідь були обговорені умови нашої співпраці, розроблені теми наших занять та дні відвідувань.
Отже, школа рукоділля «Хоббі територія»  розпочала свою роботу. Завідуюча бібліотекою привітала дітей з початком літніх канікул, а бібліотекарі – чудові майстрині розділили дітей на групи і розпочалося навчання. Дівчатка та навіть хлопці з азартом взялися плести з бісеру браслети разом з Наталею Олександрівною, а інша група під керівництвом Ольги Володимирівни виготовляли за допомогою ниток та гачка закладини для книг.
Щоб відволіктися від кропіткої роботи, а хочеться сказати, що наші учні дуже уважні та допитливі, ми запропонували дітям подивитися мультики.

Немає коментарів:

Дописати коментар