вівторок, 30 червня 2015 р.

"Велика подорож" - виставка мрія

А чому ти це робиш? – А чому б і ні!

Потрібно поставити мету ​​- а ланцюжок спроб і помилок приведе до бажаного результату(Харукі Муракамі) 

Щоб мрії ставали реальністю, думки повинні ставати діями!

Світ як книга і якщо ти не подорожуєш, ти читаєш всього одну сторінку!

Літо - пора року, коли хочеться здійснити справжню подорож навколо світу. Хочеться мріяти, хочеться відпочивати на березі океану, або підкорювати вершину Ейфелевої вежі. А ви уявляєте себе на острові де немає ніколи крім вас, тільки білий пісок, пальми, та безкрайній простір океану? 
Для наших користувачів, які мріють, як і бібліотекарі,  про незабутній літній відпочинок в нашій бібліотеці спеціально підготовлена виставка-мрія "Велика подорож". Для того щоб мрії здійснювались, кажуть, що потрібно найреальніше уявляти. Наприклад якщо ви хочете в Париж, закривайте очі і уявіть себе на Єлісейських полях, відчуйте запах французьких круасанів, подивіться на безліч бутиків, вслухайтеся у французьку мову перехожих... Якщо мріяти так реально, то мрії обов'язково здійсняться.
Тож завітайте в нашу бібліотеку і оберіть з виставки інформацію саме про те місто, про яке мрієте ви. Для здійснення мрії вам потрібно мати як найбільше інформації для здійснення мрії. 

Отже, перший розділ виставки "Цей захоплюючий світ" представляє літературу  про найцікавіші куточки Земного шару. Другий розділ "Пригоди по-українські" пропонує відправитися в подорож по Україні, адже в нашій країні є на що подивитися і де відпочити. "Мандрівка країнами світу" - назва цього розділу каже сама за себе. Тут можна знайти цікаву інформацію про різні країни світу,  дізнатися як живуть люди по той бік земної кулі. 

Звичайно, подорожувати можна і віртуально. Для цього ми пропонуємо вам відвідати цікавий ресурс в мережі Інтернет http://gotothegoal.com/. Багато інформації, незвичайність її подання, приваблюють і зачаровують. Дмитро та Інна - українці, знімають свої пригоди у кругосвітній подорожі і в них вийшов перший тревел-серіал українською, де вони подорожують по просторах земної кулі, і підкорюють поступово країну за країною.  На шляху вони долають різні перепони, знайомляться з цікавими людьми, зустрічають земляків,  борються зі страхами і йдуть крок за кроком до своєї мети.
Дивись  тревел-серіал "Відвідати всі країни" на ютуб-каналі
 

Немає коментарів:

Дописати коментар