понеділок, 15 червня 2015 р.

"Книжкова посмішка літа" виставка-інтрига

"Книжкова посмішка літа" - виставка інтрига, суть якої полягає в тому, що читач може довідатися про взяту книгу тільки вдома. Книжки - "подарунки"  являються інтригою літньої виставки. 
"Зверніть увагу на цю чудову виставку-інтригу «Книжкова посмішка літа». В дні літніх канікул, за допомогою представлених книжок, ви зможете урізноманітнити своє  літнє дозвілля.
Розділ виставки «Світ наших захоплень» - пропонує для вас літературу з різних технік рукоділля. Багато чому корисному і цікавому ви зможете навчитися за допомогою представлених книг.
«Спокуса нигою» - чудові, яскраві книжки художньої літератури, найкращих авторів російської та української літератури.
«Книго-ностальгія» - ці книги читали ще ваші батьки, візьміть книжку з цієї полиці та порадуйте маму і татуся, запевняємо, що вони з радістю згадають своє дитинство разом з вами! 
Тож діти, читайте, дізнавайтесь нове, нехай ваші літні канікули запам’ятаються вам, як найкращі, а ми будемо намагатися вам в цьому допомогти. Книжки- "подарунки"- являються інтригою цієї виставки, дізнатися що за книгу ви узяли, ви зможете тільки вдома. Хто за вас готовий ризикнути?
Ваші люблячі бібліотекарі."
 Таке звернення представляє виставку-інтригу. 

Вже по традиції виставку прикрашають в'язані яскраві іграшки, які подобаються і дорослим і малим, привертають увагу до виставки я є справжніми родзинками експозицій дитячої бібліотеки. Приходьте до нашої бібліотеки і переконайтеся в цьому!

Немає коментарів:

Дописати коментар