четвер, 11 червня 2015 р.

Автор дарує книгу

Шановні читачі та друзі нашого сайту!
Сьогодні в нашій бібліотеці відбулася приємна подія  - ми по пошті отримали в подарунок книги від Тетяни Вікторовни Дьомкіної.
 
              Тетяна Дьомкіна багато років прожила в Кенії, а також подорожувала по Танзанії, Ефіопії та Південно-Африканській Республіці. Її нариси, оповідання і казки засновані на спостереженнях за життям і поведінкою диких тварин і птахів. Вони опубліковані в авторських книгах, збірниках, на літературних інтернет порталах, а також у журналі «Світ тварин».
                Твори Тетяни Дьомкіної відзначені численними нагородами міжнародних літературних конкурсів в розділі дитячої літератури, серед яких диплом конкурсу «Нова дитяча книга» видавництва «РОСМЕН» - найпрестижнішого конкурсу дитячої літератури російською мовою. Тетяна Демкіна є лауреатом міжнародного конкурсу малої прози «Біла скрижаль», а її казкова екологічна повість «Подорож чаплі» нагороджена спеціальним дипломом Берлінського літературного інституту ім.А.П. Чехова «За кращу книгу про тварин».

Демкина, Т. В. Главное дело жизни / Т. В. Демкина; ил. Т. В. Демкина. – К., 2015. – 16 с.: ил.

Главное дело жизни» - это сказочная история о птицах, живущих рядом с нами. Книга предназначена для детей дошкольного и младшего школьного возраста. Иллюстрации сделаны на основе авторских фотографий.


   Демкина, Т. В. Путешествие цапли / Татьяна Демкина; худ. ил. Т. В. Демкина. - К.: НПП Интерсервис, 2013. -  20 с.: ил. 25.

   Сказочная история, рассказанная в зтой книге, основана на многолетних наблюдениях автора за жизнью и поведением птиц Восточной Африки. Все персонажи имеют реальных прототипов. Иллюстрации в книге сделаны на основе авторских фотографий. Книга предназначена для детей младшего школьного возраста.

               Ось таке звернення від автора – «Дарую свої книжки для дитячої бібліотеки Вашого  міста. Для мене це велика радість, що дітки Вашого міста матимуть змогу читати твори про птахів та тварин, які я з любов’ю написала для них.
 З повагою, Тетяна Дьомкіна"

Немає коментарів:

Дописати коментар