середу, 27 травня 2015 р.

Літо в бібліотеці - свято щодня

Розпочинається літо, а разом з ним –«ура» - пора літніх канікул. Наша бібліотека вже вкотре розпочне працювати за програмою літніх читань «Літо в бібліотеці – свято щодня». Для наших маленьких, а також не дуже маленьких користувачів та відвідувачів ми розробили цикл цікавих та змістовних заходів: презентації тематичних виставок, літературні ігри та конкурси. На дітлахів також чекає протягом усього літнього періоду бібліотечний кінозал «Мультяшне літо».
Інтернет - центр бібліотеки покличе своїх користувачів  приєднатися до великої когорти любителів віртуального життя. На них чекає «Літо таємниць у Мережі».
Зовсім скоро, а саме  з початку червня в нашій бібліотеці гостинно відкриє двері  «Хобі – територія» - школа рукоділля. Під час занять діти під керівництвом бібліотекарів навчаться бісероплетінню, в’язанню гачком різних поробок, освоять навички квілінгу . Всі заняття будуть супроводжуватися мульти медійними уроками та виставочними показами робіт, учнів нашої школи.
Так що тих, хто залишиться в нашому шахтарському місті і  захоче проводити свій вільний час з користю для себе, чекаємо в нашому культурно-освітньому закладі. Ми, працівники бібліотеки, дуже чекаємо на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар