середу, 1 червня 2016 р.

Ура, літечко прийшло!

1 червня – Міжнародний день всієї малечі. Сьогодні на свято «Ура, літечко прийшло!» завітали до нас учні 4-В НВК №4 на чолі з вчителем початкових класів Макєєвою Іриною Іванівною.
                                  




Діти у нас вперше. Отже, обов’язково познайомилися з бібліотекою, її відділами. Особливу увагу звернули на виставку за літньою програмою «Читай – експрес».  Бібліотекарі розповіли про правила користування бібліотекою, що таке фонд і як розміщені книги . А потім перейшли в інтернет – центр і почалося знайомство з Пані книгою. Бібліотекар Бурлакова Ю. О. розповіла учням про тяжку роботу книговидавництв, показала відео ролик про народження книги. Цікавими фактами з бібліотечного життя поділилася  завідуюча бібліотекою Рябовол О.І. , а Нечаєва – Боєва Н.О. провела з дітьми цікаву відео вікторину за творами О.С. Пушкіна.



На останок діти подивилися мультфільм про Добриню Нікітіча. Результатом свята стало збільшення кількості нових читачів. До бібліотеки записалося сім відвідувачів і виставка нових книг значно зменшилася – за програмою взяли додому книги п’ятеро учнів, а двоє вирішили почитати дитячі журнали.

Немає коментарів:

Дописати коментар