вівторок, 7 червня 2016 р.

Подорож галявинами Країни Казок

Сьогодні до нашої бібліотеки завітали вихованці дитячого табору «Галактика», створеного при школі -інтернаті.  Разом з вихователями Пасічник І.В., Малярчук Л.В., Олейник Т.В. та бібліотекарем Папето І.О. наша малеча здійснила подорож галявинами Країни Казок.
                                              

В Країну Казок потрапив злий Троль. Він забрав чарівну книгу заклинань і тому вихованцям табору потрібно було повернути книгу до бібліотеки, щоб в казках знову з’явилися всі чарівні предмети.

Чарівні істоти Кікімора та Баба Яга задавали дітям безліч загадок та вигадували різні припони під час подорожі. Дітки повинні були відгадати предмети, в казках яких вони зустрічаються. Наприклад, черевичок – «Попелюшка», цибулина – «Пригоди Цибуліно» та інші. Потім відповідали вихованці табору на питання відео вікторина по казкам Г.Х Андерсена.
                                                    


І обов’язково переглянули мультфільм українською мовою «Було літо» за мотивами казок Даніїла Хармса. Отже, головне завдання для бібліотекарів – потурбуватися про те, аби літо в бібліотеці не тільки барвистим і радісним, але й цікавим та пізнавальним – виконується. 
                                               

Немає коментарів:

Дописати коментар