вівторок, 28 квітня 2015 р.

"Літературне намисто" - вишукана виставка-експозиція

"Літературне намисто" - вишукана виставка-експозиція розвернулася у відділі Інтернет-центру Добропільської дитячої бібліотеки-філії № 5.
Особливість цієї виставки полягає в оформленні. Назва та підрозділи написані у вигляді намистин, бусин та бісерин. Виставка-експозиція об'єднала абсолютно різні за тематикою підрозділи. "Кольє періодики" -  тут представлені не тільки нові періодичні видання, а й періодика минулих років.
Цікаво оформлено розділ "Книжкові перлини". Особливо яскравим вийшов розділ з літературними казковими героями, які з любов'ю до дитячих казок зв'язані бібліотекарем Шуман О.В. Тут є і Старик з Золотою рибкою, і Огнєвушка-поскакушка, і Мишка Тедді, і Червона Шапочка. Дуже реальними здаються персонажі казки "По щучьему веленью" - Ємеля зі щукою та Мар'я-царівна.
"Буси краєзнавчі" - доказують що дійсно нашою коштовністю являється  земля дитинства -  наше Добропілля. Тут зібрані матеріали про улюблене місто, про Донецьку землю, краєзнавча література і періодичні видання. Цей розділ прикрашає дівчинка-українка, також зв'язана і український віночок  у вигляді сердця.
Вишукане оформлення виставки не залишає байдужими наших користувачів. Дітям і дорослим подобається і оформлення, і представлена література. Особливим попитом у дітей користується розділ з казками.

Немає коментарів:

Дописати коментар