пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

Весняні канікули: де провести?

Весняні канікули: де провести? Таке питання постає перед багатьма дітьми нашого міста. Але перед  користувачами нашої бібліотеки його не існує. Вони точно знають, що провести і цікаво, і корисно свій вільний час вони завжди можуть в нашій книгозбірні.
Протягом всіх канікул для наших маленьких користувачів ми підготували заняття на всі смаки . По перше, книги – для гарного настрою, для підтримки духу, для розуму і знання, для літературного кругозору і для мрії. А для естетичної насолоди – глянцеві журнали для різних категорій читачів.  
Протягом всього часу в бібліотеці гостинно працює інтернет –зал. Хтось помандрує  віртуальними стежками по всесвітній мережі, а хтось подивиться улюблений мультик.
Для тих, хто любить читати  - книжні виставки. Особливою популярністю користується виставка одної книги або одного автору. Для тих, хто тільки навчився читати та для батьків - улюблені дитячі казки. Наприклад, виставка-театр одної книги «По щучьему веленью».
                                                                
Для тих, хто чекає черги на комп’ютер – теж цікаве заняття. Можна подивитись улюблений мультик або фільм. Сподобався нашим дітлахам «Три богатиря: Ход конем».
                                                              
Для віртуальних наших користувачів в соціальних мережах «ВКонтакте» існує «Віртуальний бібліобус». Група любителів книг запрошує до себе всіх «читальцев любимых» вибрати, подивитись та почитати. А потім покоментувати….
Отже, кожен мешканець міста може знайти для себе цікаве заняття, а також розраховувати на гостинну зустріч зі сторони працівників нашого культурного закладу!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар