середу, 25 березня 2015 р.

Екскурсія в бібліотеці.

Традиційна неділя дитячої та юнацької книги, яку відзначають кожен рік у дні весняних канікул, в Дитячій бібліотеці розпочалася екскурсією. 24 березня до нас у гості завітали треті класи ЗОШ № 7.  Діти ознайомилися зі структурними підрозділами бібліотеки, дізналися як записатися, за яким принципом розставлені книжки в бібліотеці, та багато інших цікавостей. 
В інтернет-центрі маленькі гості переглянули ролік про те, яка небезпека може підстерігати маленьких користувачів Інтернету, дізналися як уникнути неприємностей і захистити себе. 
Задача сучасних бібліотекарів, не тільки навчити дітей любити і поважати книги, а й правильно користуватися Інтернетом, розрізняти інформацію, вміти знаходити та правильно розпоряджатися.
Наприкінці зустрічі, ми, бібліотекарі все таки наголосили, що Інтернет це дуже добре, але стара добра книга, то наш найкращий друг. Інтернет ти не завжди зможеш взяти з собою всюди, а книгу можна. В Інтернеті багато зайвої реклами, та не потрібної інформації, а з улюбленою книжкою ти можеш розслабитися і не відволікатися. Як не крути, а книга краще! 
З цим висловом погодилися і наші маленькі друзі! 

Немає коментарів:

Дописати коментар