середу, 25 березня 2015 р.

"Подорож у казковий світ Астрід Ліндгрен"


Неділя дитячої та юнацької книги продовжується. Сьогодні 25 березня до нас завітали учні 4 -Б класу ЗОШ № 19. "Подорож у казковий світ Астрід Ліндгрен" - в  таку віртуальну медіа-подорож запропонували бібліотекарі відправитися нашім відвідувачам. Саме в 2015 році виповнюється 60 років з моменту  написання Астрід Лідгрен повісті "Малюк і Карлсон". Завідуюча дитячою бібліотекою-філією № 5 Оксана Іванівна розповіла дітям про автора цікавих дитячих книжок - чудову шведську письменницю. Познайомила учнів з виставленням книжок Астрід Ліндгрен, які має бібліотека. На екрані діти побачили і Швейцарію, і Стокгольм, і маленьку кімнату, де жила письменниця, і відомий музей Юнікабен створений на її честь. 


 Цікаво було дітям дивитися фрагменти з російського фільму "Тот самий Карлсон", "Пеппі довга Панчоха" та з радянського мультфільму "Малюк і  Карлсон". Треба відзначити, що дітки були у нас в гостях  чемні, виховані, активні і дуже розумні.
Зустріч завершилась вікториною по мультфільму "Малюк і Карлсон". Не було таких питань, на які б не знайшли відповідь наші гості. Вдячні та в гарному настрої покидали стіни бібліотеки відвідувачі, але вони обіцяли повернутися :)

Немає коментарів:

Дописати коментар