вівторок, 17 березня 2015 р.

"Хроніки Нарнії" - виставка одного автора

Книжна виставка одного автора "Хроніки Нарнії", представлена у на абонементі. Вже з назви зрозуміло, що  виставка присвячена Клайву Стейплзу Льюісу -  видатному англійському та ірландському письменнику, вченому і богослову. Автор відомий своїми роботами по середньовічній літературі та християнської апологетики, а також художніми творами в жанрі фантастики. Один з видних представників Оксфордської літературної групи «Інклінгів». 

Хроніки Нарнії "- дивна і прекрасна історія чарівної країни, в якій правлять любов і доброта, де тварини і птахи говорять мислять подібно людям, а в лісах живуть гноми і велетні, фавни і кентаври. Поряд з" Володарем кілець "Дж.Р.Р.Толкіна, "Хроніки Нарнії" стали світовою класикою фентезі, однаково улюбленою багатьма поколіннями дітей і дорослих.
Звичайно, шкода, що в нашій бібліотеці немає нових видань цієї серії книг, але є не дуже красиві на вигляд, но не менш цікавіші в середині книжки  серії "Хроніки Нарнії". Почитайте "Хроніки Нарнії", можливо вам захочеться подивитися і фільм знятий за мотивами романів Клайва Стейплза Льюіса.


Немає коментарів:

Дописати коментар