пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

Рюкзачок почав свою мандрівку!


Сьогодні, 2 грудня, в НВК №7 «Вербиченька»  відбулося свято любителів читання. Бібліотекарі дитячої бібліотеки-філії разом з працівниками учбового та виховного закладу урочисто втілили в життя проект «Рюкзачок-мандрівничок».
Зал  святково прибраний (казкова піч, книги, казкові герої) і чекав на гостей – пап та мам, бабусь та дідусів і маленьких героїв - дівчаток та хлоп’яток групи «Барвінчата». 

Ведучі,  Василіси Прекрасна та Премудра, привітали всіх гостей та запросили до казкового Царства, премудрої держави в гості до казки. Разом з дітьми відгадували книжкових героїв, співали пісні, читали вірші, танцювали. Всі разом здійснили віртуальну подорож по дитячій бібліотеці, подивились  уривки з улюблених дитячих  казок. Чарівною та веселою гостею у ролі Божої корівки на святі стала Друмова Олександра. Вона заспівала чудову пісню про любов до книги.

                Потім завідуюча бібліотекою розповіла батькам про суть ідеї «Рюкзачка-мандрівничка». Наголосила на те, що бібліотекарі та керівники благодійних організацій Калінін Сергій та Кіріяк Ольга, які підтримали матеріально наш проект, сподіваються на вдалу та корисну мандрівку читаючого рюкзака в сім»ї наших добропільців.


Завершилося свято дружнім танком всіх маленьких  вихованців і  презентами. Від спонсорів групи отримали книжки – розмальовки, а також  солодощі.

Немає коментарів:

Дописати коментар