пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

Незабаром Новий рік переступить наш поріг!

Грудень місяць – це насамперед передчуття свята, чогось нового та чарівного. Кожна оселя, кожен дім прикрашаються до чудових зимових свят – Чудотворця Миколая, Нового року, Різдва Христова.

Бібліотеки Добропілля, як і всі заклади, що працюють для громади нашого міста, теж почали готуватися до святкування. На віконцях з’явилися новорічні витинанки (нікого вже не здивуєш, але гарно та ошатно). В приміщенні бібліотеки всіх користувачів працівники вітають зі святом – Ялинкою, Санта Клаусом  та сріблом прикрашеними сосновими шишками, білими сніжинками. Для любителів зимової пори року та замових розваг до уваги читачів книжкова виставка "Чарівниця -зима".
В Інтернет - центрі оформлено стилізовану  виставку – інсталяції «MERRY CHRISTMASв жанрі пайпер – крафт. Веселі ведмедики, Санта Клаус на оленях з подарунками, вишивки чарівних чобіток над каміном – все створює домашню та затишну  атмосферу, піднімає настрій в передчутті Нового року, нових надій та сподівань. Ці роботи нам люб’язно презентувала талановита сім’я Ломакіних – мама Ольга Володимирівна та маленький Мишко.

Хочеться відмітити, що відвідувачі нашої філії в захопленні від витворів майстрині – об’ємних фігурок з картону, вишивок  Різдвяних чобіток та виших спідниць для драпіювання ялинки.

Отже, шановне панство, запрошуємо вас відвідати нашу філію та надихнутися на творчість по прикрашанню своїх осель!



2 коментарі:

  1. Класс!!! Супер! Восторг!! И библиотекари молодцы и читатели Ваши такие же) Таланты в детской библиотеке!

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо большое! Мы стараемся удивить и порадовать!

    ВідповістиВидалити