понеділок, 28 листопада 2016 р.

Благодійний концерт в підтримку читання

                25 грудня в приміщенні музичної школи за підтримки Добропільської міської ради, відділу культури і туризму, громадських організацій «Ми Є» та молодіжної організації «МІМ» відбувся благодійний концерт. Це  значуща подія, так як вперше в нашому місті, керівники громадських об’єднань,  бібліотекарі, батьки та діти, волонтери, юні таланти та їх вчителі, майстрині Добропілля, представники ЗМІ об’єдналися для доброї цілі  - підтримати ініціативу «Рюкзачок – мандрівничок» Дитячої бібліотеки-філії №5 в підтримку сімейного читання.
            В 16-00 в холі музичної школи  було людно. Стояв веселий гомін дитячих голосів,  дорослі товпилися біля столиків з виробами молодих майстринь міста. Обмінювалися привітаннями, радувалися зустрічі всі знайомі.

В 17-00 розпочався благодійний концерт. В ньому прийняли участь колективи та вихованці  музичної школи м. Добропілля:  ансамбль гітаристів «Мелодія», фортепіанний дует братів Зєрових,  ансамбль народних інструментів «Аматор»,  «Джаз – бенд», Климанова Катерина та Друмова Олександра, Вахтуров Віктор та Мамонов Максим , танцювальні колективи ЦДЮТ та будинку культури ш-ти «Добропільська»   - «Аеліта», «Радуга –шанс», ансамбль «Pop Stars», «Непоседы».



Виступ дітей супроводжувався відео – роліками та розповіддю незмінної ведучої Каширської С.В. про роль читання та книги в житті людей.
Особливою родзинкою концерту стала участь одного фіналістів талант-шоу «Зіркове поле» - Віктора Недашковського, який за 5 хвилин створив на сцені свій черговий шедевр. Хлопець подарував свою картину дитячій бібліотеці- філії №5.


Із вітальним словом до глядачів звернулися представники громадських організацій, які активно допомагали в організації даного концерту - Кіріяк Ольга (керівник Молодіжної громадської організації «Молодіжна ініціатива міст» у м.Добропіллі) та Сергій Калінін (керівник Громадської організації «Ми є»).


Даний захід відвідали заступник глави Інституту «Республіка», керівник проекту «Активна громада» - Скиба Олександра і Координатор діяльності представників Всеукраїнської ініціативи «Активна громада» в регіонах - Віталій Гліжінський. Гості звернулися з вітальним словом до глядачів, розповіли про свою діяльність. Віталій Гліжінський вручив керівнику проекту «Рюкзачок-мандрівничок» сертифікат на отримання дитячої літератури в підтримку даної ініціативи.



Завідуюча Дитячою бібліотекою звернулася до всіх присутніх  з великою подякою за те, що прийшли на концерт та пітримали ініціативу працівників бібліотеки – великих і маленьких жителів нашого доброго міста - Добропілля. А також наголосила на те, що 2 грудня в НВК №7 «Вербиченька» розпочнуть свою подорож два перших рюкзака. 



Немає коментарів:

Дописати коментар