середу, 23 листопада 2016 р.

Наш "рюкзачок-мандрівничок" помандрує містом!

Всім любителям читання повідомляємо, що зовсім скоро, а саме 2 грудня розпочне свою роботу новий проект Дитячої бібліотеки «Рюкзачок –мандрівничок».
                На сьогоднішній день у нас вже є можливість впровадити в життя ініціативу,про  яку ми мріяли ще з початку осені і активно впроваджували в життя. Завдяки підтримці громадських організацій нашого міста та їх керівників Калініну Сергію (громадська організація «МИ Є») та Кіріяк Ользі (молодіжна громадська організація «Миг») ми отримали рюкзаки та канцтовари. А завдяки нашим постійним читачам – Ломакіній Ользі, Якушеву Антону, бібліотекарям Бурлаковій Юлії та Нечаєвій – Боєвій Наталі, наші рюкзаки наповнилися книгами.
Зараз в бібліотеці йде активна підготовка до благодійного концерту в підтримку сімейного читання, а також до урочистої передачі рюкзаків до НВК №7.
Свято відбудеться в дитячому садку «Вербиченька»  і наші маленькі добропільчани, а також вихователі та батьки готуються до цієї події. Тож з нетерпінням чекаємо на цю святкову подію і активно готуємось до неї!!!  Пропонуємо вашій увазі відео-репортаж з бібліотеки.

    Ваш Добрик та бібліотекарі Дитячої бібліотеки!. 

                     

2 коментарі: