четвер, 25 лютого 2016 р.

Бібліотекарі прийняли участь у міському семінарі вихователів ГПД

            24 лютого на базі НВК  №4 відбувся семінар вихователів продовженого дня «Роль книги, читання в духовно-моральному та інтелектуальному розвитку вихованців групи продовженого дня».

         Під час семінару виступали з доповіддю Сергєєва А.П. , вихователь групи продовженого дня , вчитель початкових класів , яка ознайомила з практичним досвідом роботи . Васильченко Н.Є. , вихователь ГПД , яка працює за програмою " Інтелект України " , продемонструвала роботу з технічними вправами для розвитку техніки читання першокласників . У чарівний світ книг запросила учнів 2 - А класу Лейбіна А.Є. , вихователь ГПД .


            Учасники семінару працювали в методичної студії фахівців , в якій Істоміна О.Л. , заступник директора по ВР, провела практикум " Мультиплікація своїми руками " . Вихователі самостійно створили власні анімаційні мініатюри . Серед запрошених гостей  були працівники  Добропільської дитячої бібліотеки-філії №5 Рябовол О.І. та бібліотекар  Нечаєва – Боєва Н.О. виступили з доповіддю " Дитяча бібліотека : засоби пропаганди читання серед дітей молодшого шкільного віку " , в якій розповіли присутнім про роботу бібліотеки з програми просування читання серед учнів шкіл міста, організували виставку новинок та періодичних видань. Виступ супроводжувався відео презентацією. Кожен з присутніх був запрошений до співпраці і отримав візитівку. 
   Більш детальна інформація на сайті http://www.06277.com.ua/article/1135552

Немає коментарів:

Дописати коментар