четвер, 25 серпня 2016 р.

День Прапора та День Незалежності в бібліотеці!

24 серпня 1991 відбулося проголошення Акта про незалежність України, і над будинком Верховної Ради піднявся синьо-жовтий прапор.
    У серпні 2004 року Президент підписав Указ № 987/2004 про встановлення Дня державного прапора України, який святкується щорічно 23 серпня. До цього День державного прапора святкувався тільки в Києві на муніципальному рівні.
 В нашому місті громада прийняла активну участь у святкуванні Дня прапора. Не стали винятком і осередки культури.
22 серпня у відділі обслуговування Дитячої бібліотеки-філії №5 було організовано перегляд матеріалів під назвою «З днем державного прапора, Україно!». Відвідувачам представлено підбірку періодичних видань, історичних творів, які висвітлюють історію державних символів.

До відзначення 25-ї річниці з Дня проголошення Незалежності України працівники бібліотеки організували для своїх користувачів відео-парегляд документального фільму «24 серпня 1991 року:  яким був день Незалежності в Україні?», який відтворили Факти ICTV . А допомогли  їм в цьому лідери суспільної думки, політики, зірки шоу-бізнесу та спорту. Після перегляду обмінялися думками про побачене. Кожен висловив думку і свою мрію - якою хочемо бачити свою країну ще через 25 років.



Немає коментарів:

Дописати коментар