середу, 6 липня 2016 р.

Літнім таборам - до побачення! А бібліотека продовжує працювати....

Сьогодні, 6 липня, в дитячій бібліотеці відбулася остання зустріч вихованців дитячого табору «Вербиченька» і бібліотекарів. Табір зачиняє свої двері до слідуючого літа. 

Протягом червня – липня разом з вихователями працівники бібліотеки намагалися урізноманітнити дитячій відпочинок маленьких громадян нашого Добропілля.  

Під час дії пришкільних таборів бібліотекарі знайомили малечу з творчістю відомих зарубіжних казкарів – Братів Грім, Шарля Перо, Г.К. Андерсена. Відвідувачами заходів стали учні НВК №7, НВК №4, школи-інтернату, ОШ №19.

Підводячи підсумок цієї роботи, хочеться відмітити, що ми намагалися зробити дозвілля дітей цікавим та змістовним. Протягом періоду дії пришкільних таборів було проведено 13 масових заходів – уроки народознавства, екскурсії, ігри-подорожі, казкові круїзи, відео-вікторини, мультсерпантин – безліч веселих і цікавих розваг чекали на дітей в стінах нашої філії.

Літо у розпалі, можна ще зробити стільки цікавих і веселих речей! Літні розваги в бібліотеці продовжуються. І сьогодні ми наголосили, що завжди чекаємо на кожного відвідувача. Разом з бібліотекарями можна отримати позитивні емоції від зустрічі з літературними героями, покращити навички спілкування, розвивати свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань.

Від керівників дитячого табору «Вербиченька» працівники бібліотеки отримали подяку і висловили надію на подальшу співпрацю! 

Немає коментарів:

Дописати коментар