понеділок, 30 травня 2016 р.






До літніх канікулготові!
            На порозі літні канікули. Гостинно відчиняє двері наша дитяча бібліотека для тих, хто цікаво, весело та змістовно хоче провести свій вільний час.  
З великою любов’ю та натхненням працівники організували бібліотечний простір. Для тих, хто завітає до нас під час літа, на абонементі чекає виставка «Читай - експрес». На кожній станції – «Читай за програмою», «Читай – граючи. Відпочивай, твори!», «Бібліознахідки п’ятої чверті», «Класнюче читання» можна знайти книгу за програмою, матеріали для рукоділля, або просто цікаву книгу за інтересом.


На тих, хто вперше завітав до бібліотеки, чекає «цветик –семицветик», кожна пелюстка якого знайомить з правила користування бібліотекою. А метелик, зворухнувши крилами, здійснить подорож по залам бібліотеки і розповість про чудовий книжковий світ нашої філії. 



Для більш дорослішої аудиторії в інтернет - центрі розгорнулася нова виставка цікавих нових видань «Читання для покоління Next» . Розділи говорять самі за себе – «Мій ніжно коханий детектив», «Читаємо самі – радимо вам», «Світ фантастики та фентезі», «Історія завжди цікава» . Книги всі нові, з нових надходжень. Так що літо буде не скучне!
Для любителів поміркувати та напрягти свій мозок, бібліотечні фахівці організували виставку «В країні міркувань». Тут і кросворди, і шахи і різні настільні ігри. Поділитися враженнями від прочитаного та запропонувати почитати можна на плакаті-симпатії.
А ще обновили виставлення періодичних видань, краєзнавчу виставку. Так що, бібліотека готова до літніх канікул та до зустрічі своїх нових та постійних користувачів!

    

Немає коментарів:

Дописати коментар