четвер, 24 березня 2016 р.

"Етюд післі дощу" - година поезії

          Закінчується неділя дитячої та юнацької книги в нашій дитячій філії. В цьому році вона проходила якось сумбурно та неорганізовано. Неділя розтягнулася на дві неділі. Але як завжди заходи, організовані та проведені на достойному рівні.
23 березні на базі та за проханням завуча та бібліотекаря ОШ №19 для учнів 6-х класів була проведена година поезії «Етюд після дощу»  до всеукраїнського дня поезії.
                                                   

 Бібліотекарі розповіли про поетичну  творчість місцевих поетів. Було відмічено, що всі запропоновані  вірші пронизані  любов’ю до природи, людини і відзначаються щирим одкровенням душі. А ще вони пронизані мелодійністю, приваблюють ліричним настроєм. Потім працівники бібліотеки провели огляд  поетичних збірок, які є в нашій книгозбирні. Зацікавили учнів книги з автографами авторів. Найбільше привернули увагу вірші однолітків, які презентували свої вірші бібліотеці.

Зустріч пройшла у святковій атмосфері та у доброму настрої. З надією на подальшу співпрацю та продовження заходів у такому форматі, висловилися фахівці школи і виразили побажання просувати читання серед учнів школи. 


Немає коментарів:

Дописати коментар