пʼятницю, 4 березня 2016 р.

Весна і маленькі жіночі слабкості



        Багатьом жінкам притаманна така риса характеру, як слабкість. А деякі жінки дуже театрально вміють її грати. Жіноча слабкість - це гра, яку вона розігрує для чоловіків. Їм приємно відчувати, що вони розумні , сильні, розумні Їм потрібно разом з жінкою відчувати свою потужність і силу . Чоловікові хочеться бути великим і владним , показати свою силу. 

         
       Жінці теж приємно побути маленькою, відчути,  що про неї піклуються, за нею доглядають, їй подобається, коли їй виявляють увагу.  Жіноча слабкість вигідна як чоловікам так і жінкам. Міф про жіночої слабкості підтримуються обома сторонами.

          Ми також захотіли підтримати жінок, користувачів нашої бібліотеки, в бажанні бути слабкими та ніжними. І напередодні Міжнародного жіночого дня запропонували їм виставку-свято «Жіночі слабкості».

           
            Маємо надію на те, що нашим жінкам стане в нагоді перегляд нового жіночого глянцю, читання класичного жіночого роману. А весняний настрій підтримають  квіти із бісеру, які люб’язно виготовила і презентувала Наталя Олександрівна Нечаєва-Боєва .


   Отже, зі святом Весни, яка теж є жінкою  - ніжною, веселою та чарівною!

Немає коментарів:

Дописати коментар