понеділок, 21 грудня 2015 р.

Всі чекають, виглядають Чудотворця Миколая!

       Яке саме очікуване свято нашої дітвори? Таке питання ми задали учням 2-Б класу ЗОШ №19, які завітали до бібліотеки 18 грудня. І отримали відповідь – «Новий рік» і свято Миколая Чудотворця.
                                             
              Ось і організували працівники Дитячої бібліотеки чудове свято «Всі чекають, виглядають Чудотворця Миколая». Гомін дітей було чути ще на дворі. В фойє бібліотеки на них чекала виставка малюнків «Моя казкова зима». Малювали і Діда Мороза зі Снігуронькою, Новорічну ялинку і Сніговика, пінгвінів на Північному полюсі і багато цікавих ідей виникло у другокласників, як вони проведуть свої зимові канікули.
              Потім було знайомство з бібліотекою, так як 2-б клас з класним керівником Солощенко Л.Г. та бабусями, були у нас вперше.
              Свято розпочалося з музики, віршів та відео-презентації про Святого Миколая.
              Подивилися всі різдвяну казку, пісочну анімацію, послухали відео репортаж, як святкують це свято у всіх країнах світу.
                                                   
                На питання вікторини «Ой, хто ж Миколая любить» дружно відповідали і дівчатка, і хлоп’ятка. І яке ж свято без ігор та розваг?  Весело пройшов конкурс «Збери Сніговика». Його збирали з повітряних кульок.
                                     
               Під музику грали в жваве поросятко, а потім ті, хто став поросятками жрюкали саму відому новорічну пісеньку «В лесу родилась елочка». Ох і весело було!
               На закінчення свята кожен учень передавав сусіду Різдвяну зірку з побажаннями всім жителям нашої країни, своїм батькам та рідним. Лунали побажання миру, добра, посмішок, успіхів у навчанні.
           Апогеєм свята стала святкова дискотека та чаювання з печивом та цукерками. Кожен отримав солодкий подарунок!
                                                  
             Коли ми проводили гостей, ще довго на подвір’ї бібліотеки дружньо лунало «Дякуємо», і мабуть перехожі були дуже здивовані!

Немає коментарів:

Дописати коментар