понеділок, 21 грудня 2015 р.

Незабаром Новий рік переступить наш поріг!

Працюю в бібліотеці не перший рік. І завжди перед новорічними святами стає питання - чим порадувати себе і всіх користувачів нашого улюбленого закладу, як створити святкову атмосферу і на кінець відчути прихід так очікуваного Нового року?
Кожен новий рік – надія! На що? Звісно на краще життя, на добрі звістки та на мир і спокій. А допоки він не настав, новий 2016-й, будемо створювати гарний настрій. Що для цього потрібно зробити? Насамперед організувати Майстерню Діда Мороза. Запросили його в гості. Чекали – не прийшов. Не біда, ручки у моїх працівників золотенькі, ще є завзяття та кмітливість, а саме головне – бажання. Запросили активних дітлахів та керівників дитячого читання і закипіла робота. Почали витинати. Красиво вбралися вікна. Кожен, хто проходить повз бібліотеку, звертає увагу на зимові витинанки. Фойє бібліотеки теж оновилося завдяки старанням учнів 2-а класу ЗОШ №19 та його керівникові Солощенко Л.Г., а також Ковальовій Олесі, учениці школи-інтернату.
Виставка дитячих малюнків «Моя зимова казка» прикрасила стіни бібліотеки. Разом з нашим художником, бібліотечні працівники оформили книжкову виставку-вернісаж «Незабаром новий рік переступить наш поріг». Вона розповість нашим відвідувачам про всі традиції зустрічі Нового року та всіх зимових свят. Ось і створено Новорічне свято в бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар