вівторок, 8 лютого 2022 р.

День безпечного Інтернету. Інформ-повідомлення

8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

Увазі користувачів пропонуємо інформаційні кампанії та ресурси Ради Європи направлені на різні  цільові групи - дітей, молодь, батьків, вихователів та відповідальних осіб, щоб заохотити всіх людей зробити свій внесок у створення більш безпечного Інтернету.
  • Батьки та вихователі можуть знайти корисну інформацію в  керівництві Ради Європи "Батьківство в цифрову епоху" (та шістьох тематичних відеоуроках).
  • Нові матеріали Кіко і Всюдия, в яких повертається улюблений персонаж дітей - друг Кіко, виявились особливо успішними і корисними. Кіко вирушає в нові пригоди, відкриваючи для себе екрани і неправильне використання зображень в онлайн-середовищі. Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар