пʼятницю, 19 листопада 2021 р.

"Літописи Майдану" Інтерактивна книга


21 листопада Україна відзначає День Гідності і Свободи. Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Всупереч жорстокому тиску антидемократичного режиму українці об’єдналися і відстояли своє право на вибір достойного життя та майбутнього.
Революція Гідності повернула людям віру у цінності свободи, гідності, та самопожертви, а також кинула виклик диктаторству, подвійним стандартам, корупції.
Значення тих подій неможливо переоцінити, адже протягом листопада 2013 –лютого 2014 років відбулося найважливіше для української нації – пробудження свідомості суспільства.
На сторінках багатьох сучасних книг закарбовано надзвичайно важливий період України і це допомагає всім нам згадати, побачити наскільки той час був епохальним кроком до зміни свідомості української нації.
До цієї знакової події бібліотекарі підготували інтерактивну книгу "Літописи Майдану", яка узагальнює інформативні матеріали вебресурсів і буде цікава дітям та підліткам. Дорослі, ж можуть використовувати наведені посилання і знайти ще більше інформації про історію  українських майданів — від Протестів на Граніті до Революції Гідності і Свободи. 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар