пʼятницю, 11 червня 2021 р.

Цикл заходів "Канікули з книгою"

Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Це час шкільних канікул, коли вони відкривають світ і себе в цьому світі. Цікаві зустрічі відбулися в Добропільській міській дитячій бібліотеці-філії, які організовані для пришкільних таборів міста. Метою заходів було максимально розширили світогляд дітей, збагатити їх уяву та фантазію, спонукати до читання, подарувати нові знання та незабутні враження.

Цикл  «Канікули з книгою» мав низку різноманітних цікавих заходів.  Учасники – вихованці пришкільних таборів  мали гарну можливість розкривати таланти, поспілкуватись і просто відпочити. В рамках циклу в бібліотеці відбулося 9 заходів, які відвідало 271 користувач. Бібліотекарі підготували екскурсії, літературні та логічні гри, інтерактивні вікторини, мультимедійні відеоперегляди, інформхвилинки, презентації та бібліо-квест. При складанні плану та тематики заходів враховувалися нахили та уподобання  читачів-дітей та замовлення установ, що працюють з дітьми. 

До послуг юних читачів  презентовані книжні виставки «Казкові сузір’я» та виставка «Книги з доповненою реальністю» в рамках реалізації  Проекту «Простір креативного навчання», який відбувся за фінансової підтримки Британської Ради в рамках Проекту «Активні громадяни».  Під час заходів серед дітей було розповсюджено розроблений бібліотекарями  рекомендаційний список літератури для учнів молодшого шкільного віку «Книжкова веселка». 

Результатом зустрічей є індивідуальні відвідування бібліотеки дітьми вже разом з батьками  для того, щоб стати постійними читачами бібліотеки.  І це дуже приємно! Приходьте до нас, щоб ваші літні канікули були корисними і цікавими. До зустрічі у бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар