вівторок, 8 травня 2018 р.

«Книжкова виставка в комплексі маркетингу і PR - заходів бібліотеки»


Наочна та виставкова діяльність в бібліотеці мають велике значення. Через творчий підхід  до розкриття книжкового фонду, а також яскравого оформлення бібліотечного  простору, фахівці бібліотеки пропагують читання та книгу.
Дитяча бібліотека-філія  № 5 м. Добропілля відрізняється креативним  підходом до оформлення книжкових виставок, що не раз відмічали і колеги, і користувачі. З травня місяця бібліотекарі почали готуватися до проведення в філії семінару для бібліотекарів великого Добропілля, а також до дня сімейного читання. В холі бібліотеки було оформлено колаж «Наша бібліотека: час змін», який знайомить відвідувачів з історією перетворення бібліотеки в сучасний культурний заклад.
В інтернет – центрі можна ознайомитись з виставкою – порадницею «Батькологієя» для небайдужих батьків. На ній представлено видання з мистецтва виховання, здорового способу життя, твори, які висвітлюють гострі кути нашого існування. Розділи виставки  - лекції та практикум за темами «Батьківські збори», «Батьківська перерва», «Мистецтво виховання», «100 ідей для творчих людей». І знову ми представляємо роботи дуже творчої сім`ї Ломакіних – мами Ольги Володимирівни та сина Михайла, які люб’язно презентували нам поробки з твердого картону.

Для тих, хто любить грати в настільні ігри, було презентовано у відділі обслуговування виставку-гру «Ігротека – медіатека – бібліотека». Всіх бажаючих весело провести час та розважитися, запрошуємо спілкуватись, брати участь у захопливих змаганнях, розвивати кмітливість і логіку разом з настільними іграми. А також переглянути цікаві мультфільми та фільми, які чекають на відвідувачів філії на виставці-грі.


 Квест, як форма інноваційної діяльності,  набирає популярності в бібліотеках. Тому бібліотечні фахівці вирішили впровадити в роботу цю нову форму. Було вирішено обіграти квест за допомогою розгорнутого казкового фонду «В країні Читляндії», де на книжкових вулицях, площах, скверах та провулках за допомогою цікавих завдань  можна здійснити веселу подорож та отримати звання «Кращий знавець казок».

Отже, запрошуємо всіх бажаючих зануритись в чудовий книжковий світ, пограти, почитати та отримати насолоду від спілкування з цікавими людьми!


Немає коментарів:

Дописати коментар