середу, 22 липня 2020 р.

Бібліотекарі+художник=творчий тандем

Художник оформлювач це людина, яка допомагає створювати своєрідну ауру для сприйняття книги, розвитку дитячої творчості, здібностей дітей. Борсук Олена Олександрівна – художник Добропільської міської ЦБС добре розуміє дитячу психологію, задуми та ідеї бібліотекарів, втілює їх у своїх роботах. Це дійсно сюжети, які допомагають розкрити книгу, доповнити її і, що особливо цінне – зацікавити вимогливого читача: чи то маленького вундеркінда, чи сучасного тінейджера.
Олена Олександрівна надзвичайно тонко розуміє і відчуває всі особливості книжкової виставки для дітей. Вкладає свою професійність художника, мудрість чуттєвої людини та досягнення сучасних технологій. Книжкові виставки, вивіски, роздільники, плакати, розмальовані вікна та ексклюзивні брендові футболки - для нашого художника немає, здається, нічого неможливого. А скільки щирих, добрих емоцій викликає боді-арт на обличчях наших маленьких читачів. 
Творчий тандем бібліотекарів дитячої бібліотеки та художника реалізується в якісному результаті у вигляді позитивного іміджу дитячої бібліотеки та книги. Найкраща нагорода - це слова від наших користувачів: «Як у вас красиво, затишно, комфортно». А ми з гордістю відповідаємо, що в цьому є велика заслуга нашого художника-оформлювача.

Немає коментарів:

Дописати коментар