суботу, 11 лютого 2017 р.

Мій безпечний інтернет


Шалений розвиток комп’ютерних технологій відкриває перед людством великі можливості для спілкування та саморозвитку. І дуже велику увагу потрібно приділяти питанню безпеки дітей під час користування мережею.
Тому 7 лютого, в дитячій бібліотеці було організовано і проведено урок інтернет-безпеки «Мій безпечний інтернет». На нього були запрошені учні 7-а класу ЗОШ №19 на чолі з класним керівником Заварзіною Людмилою Юріївною та завідуючою шкільною бібліотекою Сергеєвою Людмилою Федорівною.
Для дітей завідуюча філією Рябовол О.І. підготувала відео-презентацію за темою безпеки в інтернеті, виставлення друкованих видань, тестові завдання. Після перегляду відео -роліку «Діти матриці» пройшло жваве обговорення теми інтернет-залежності та лікування у світі цієї нової хвороби. Наостанок, всі дійшли висновку, що інтернет приносить користь тільки тоді, коли користуються ним для саморозвитку та спілкування. А ще потрібно знати правила безпечного користування та не бути залежним від соціальних мереж та онлайн- ігор.
Всі бажаючи отримали пам’ятки безпечного користування інтернетом та візитівки бібліотеки. Пять учнів стали читачами нашої книгозбірні.

Немає коментарів:

Дописати коментар