вівторок, 7 лютого 2017 р.

Бібліотека – центр спілкування та інтересів юнаків і дівчат


На погляд бібліотекарів кожна книгозбірня повинна стати для своєї громади центром спілкування та інтересів. І коли це дійсно так – то основна функція та завдання бібліотеки дійсно працює. Ось тому дитяча бібліотека-філія №5 м. Добропілля робить все можливе для того, щоб юним користувачам було тут зручно, комфортно та цікаво.
Вже неодноразово в бібліотеці проводяться заняття гуртків, організовується спілкування та обмін думок серед підліткової аудиторії. Так у жовтні місяці постійно (раз на тиждень) проводилися заняття юних журналістів, а зовсім нещодавно, 2 лютого, відбулася онлайн-вікторина для гуртківців з гімназії «Екологічне краєзнавство».

На чолі з керівником гуртка, методистом Донецького обласного еколого-натуралістичного центру, Вороновою Оксаною Володимирівною, юні охоронці природи прийняли участь в онлайн-вікторині «Знай. Люби. Бережи». Дванадцять юнаків та дівчат активно відповідали на завдання вікторини, поглиблювали свої знання з екології рідного краю, подорожували мережею інтернет.
Маємо надію, що наші добропільські охоронці природи займуть призові місця завдяки допомозі бібліотекарів, вчителя та своєї наполегливості та інтелекту.

Рябовол О.І. – завідуюча  ДБФ №5

Немає коментарів:

Дописати коментар