середу, 10 травня 2017 р.

"Привіт, Євро світ!"

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.
Багаторічній досвід організації Дня Європи в Україні вказує на те, що цей День поступово стає справою державного значення і відіграє непересічну роль у формуванні громадської думки в Україні про майбутнє нашої держави в європейській сім’ї народів.
До святкування цієї події в Дитячій бібліотеці м. Добропілля 8 травня організовано виставку - кросворд «Привіт, Євро світ!». Бібліотекарі з креативом підійшли до оформлення виставки. До кожної країни, яка входить до складу  Євросоюзу, було зроблено маленький прапор і виставлено книгу, де є матеріал про найцікавіші факти. До прапорця прикріплено завдання про країну: або потрібно назвати  значущу подію, найвідомішу пам’ятку, страву, яка готується в країні або інше.


19 травня планується проведення відео-обзору «Привіт, Євро світ!». Після перегляду цікавих фільмів, бібліотекарі проведуть вікторину «Подорожуємо Європою».


Немає коментарів:

Дописати коментар