понеділок, 19 грудня 2016 р.

Світом Миколай мандрує

Мабуть самий очікуваний день у нашої малечі 19 грудня. В цей день кожен маленький хлопчик, або дівчинка отримує подарунок від Святого Чудотворця Миколая. А дорослі організують для дітей веселе свято – з іграми, танцями та солодощами.

Ось і працівники Дитячої бібліотеки-філії організували і провели для учнів 2Б класу НВК №7 (класний керівник  -Долженко Ю.О.) цікаве дійство. До бібліотеки напередодні завітав Святий Миколай з великим мішком, в якому зібрані чарівні історії про те, як святкують Новий рік в різних країнах світу. Святий Миколай разом з бібліотечними працівниками познайомив дітей з традиціями святкування Нового року в Антарктиді, Австралії, Бразилії, Японії та Китаї, Італії та Африці.

Разом з тим малеча прийняла участь у веселих іграх та конкурсах: одягали пінгвінчика, бо йому холодно; стрибали, як кенгуру. Була ще гра у пантоміму та кольорова гра,а разом з італійською доброю феєю Бефаною відповідали на каверзні питання, радувалися як африканці зустрічі нового року ( хто голосніше вигукне «З новим роком!»). В бібліотеці панував веселий настрій та лунав дитячий сміх!
А на останок всі отримали солодкі подарунки.



Немає коментарів:

Дописати коментар