понеділок, 15 червня 2015 р.

Літній табір "Вербиченька" в дитячій бібліотеці

Літні канікули – пора розваг та відпочинку для дітей нашого міста. Ми знаємо, як з нетерпінням вони чекали на ці літні місяці. Бо після напруженого навчального року їм треба відпочити, насолодитись сонцем, теплом і вільним часом.
 І саме зараз можна знайти для себе якесь цікаве заняття, прийти до бібліотеки і взяти твір не тільки за шкільною програмою з української та світової літератури, але й книжку улюбленого автора, пізнавальний журнал чи ен­ци­кло­пе­дію, і читати із задоволенням. Ось для тих, хто полюбляє читати книги, у відділі обслуговування користувачів інтернет - центру організовано виставку – інтригу «Книжкова посмішка літа».

     У червні  школи продовжують працювати. Вони стають літніми таборами та корисно, якісно і розважально організовують дитячий відпочинок. Наша читальня допомагає їм у цьому і вже протягом багатьох років нас поєднує тісна дружба та бажання бути корисними та затребуваними в своїй громаді.
Бібліотекарі  активно долучаються до організації дозвілля своїх читачів, які відпочивають у літніх таборах . Протягом місяця читальня гостинно зустрічає учнів шкільних таборів, яким пропонуються цикли цікавих літературних заходів і акцій, зустрічей і пре­зен­та­цій. Яскраві літературні подорожі, художні майстер-класи, творчі конкурси, танці і вік­то­ри­ни. Вони  дарують учасникам чудовий настрій і море позитивних емоцій. Ось такі цікаві заходи відвідали вихованці пришкільного табору школи – інтернату 10,12 та 15 червня.
Протягом перших двох неділь червня вихованці дитячого табору «Вербиченька» практично кожного дня приходили на заняття школи рукоділля «Хобі  територія». Результатом занять стала картина з квілінгу. А для тих, хто займався бісероплетінням – різні фігурки та прикраси (що дуже полюбляють наші дівчатка).
 
Робота продовжується і так приємно чути дитячій гомін в стінах бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар